26.08.2008

Tiistai oli koirailua koko päivä. Oon lisännyt Råtan liikuntaa & vähentänyt ruokaa, jotta valeraskausoireet menisivät ohi nopemmin. Aamusta reilu tunnin marssi metsässä, Manta-lenkki iltapäivällä, kelpieiden normi iltapäivälenkki ja illalla treeneissä lämmittely- ja jäähdyttelylenkit.

Tiltun haku
Iltapäivällä oli Tiltun vuoro hakuilla. Kaksi valmista ukkoa ja kolmas puolipakeneva nostamaan lisää jo korkealla olevia kierroksia. Eka ukolle lähetettäessä teki tyhjän piston kun kaartoi liikaa vasemmalle, toka lähetyksellä ukko löytyi. Toinen oli upotettu maakuoppaan verkon alle. Sen Tiltu pongasi hyvin. Kolmas puolipakeneva sai osakseen kiihkeä haukut, Tiltusta puolipakenevat on NIIN supereita! Haukku kaikilla ukoilla oli hyvää.

Råtan Active Dog-harkat
Illalla Råtta pääsi agiliitämään. Nyt selvisi Råtan virtuaalipentujen isäkin, ilmeisesti tämä kunnia on suotu Vipu-länderille.
Ohjelmassa oli (aargh) poispäinkäännöksiä. Sain jopa onnistumaan...3.-ja 4.esteillä tehtiin poispäinkäännökset. Kirjainradalla Råtta kulki loistavasti hypyillä, mutta putkeen meno oli kyllä nihkeää.


Råtta tränade agility på kvällen, vi kommer att tävla i agility på veckoslutet.