30.07.2009

Aamulla kävin Haukkiksella treenailemassa tottista kelpieiden kanssa. Treenin päälle metsälenkille nahkan Kirpun ja kelpiepoikien Sisun & Ahosen seurassa, kiitoksia lenkkiseurasta!

Tiltu treenaili alkuun ruutua, tänään hyvä ruutupäivä. Ruudun jälkeen otimme merkkiä, jossa maahan tippunut lihapullanpala meinasi viedä voiton merkin treenauksesta. Tiltu on niiiin ylettömän ahne! Pikku autotuokion ja Råtan vuoron jälkeen merkki-treenit uusiksi ja ja johan sujui. Otin Tiltulle luoksetulon stoppeja hypyn kautta sekä hyppynoutoa. Loppuun Tiltu teki ohjattua.

Myös Råtalla oli hyvä ruutupäivä. Merkkiä treenasimme sekä merkin katsomisesta että sinne menosta palkaten. Råtalle myös ohjattua, ihan jees alullaan.

Loppuun 2kg:n noutokapulan nostoa ja muutama heitto ja nouto. Kapula meinasi pyöriä, kun Råtta otti sitä suuhun. Vika toistolla Råtta tarjosi eteen istumista kapula suussa, vaikka olin aiemmilla ottanut kapulan suoraan ja nopeasti käteen! Loppupalkaksi noudosta tämänhetkinen suosikkilelu, pehmo-orava, jonka sylki pois ja tavoitteli uudestaan emännän kädessä olevaa kapulaa...Pikkueläin saa kovat kiksit painavasta kapulasta!