06.01.2010

Loma lähestyy loppuaan. Pakkasista on saatu nauttia ja työtkin näyttävät alkavan varsin kipakoissa lukemissa, huomiseksi on lupailtu -27C! Lomalla ei oo treenattu niin paljon kuin oli tarkotus, aika on kulunut lenkkeillen, kyläillen, shoppaillen ja isompaa asuntoa katsastellessa.

Teräsmuori Manta voi hyvin eikä ole saanut avantouinnista keuhkokuumetta. Toivottavasti uimareissu jää tämän talven ainoaksi!

Tänään kävimme halilla ottamassa tottista kelpieseurassa, Vizzlan ja Boomerin & emännän kanssa. Tiltu ja Råtta ottivat molemmat ruutua. Råtta on viime aikoina yrittänyt ruutuun sisään sivusta. Nyt tein lelulla ja riuhumispalkalla paljon toistoja. Näytti asia palautuvan mieleen. Tiltulla on ruudussa kosketusalusta. Alustaa pitäisi ruveta vähitellen häivyttämään.

Tiltu treenaili luoksetulon toppeja kahdella tennispallolla, tosi kivaa Tiltun mielestä! Lisäksi treenasimme vähän seuraamista, liikkeestä istumista, merkkiä ja noudon palautuksia. Tunnaria, metallikapulan pitoa ja kaukoja pitäisi jaksaa treenata kotioloissa.

Råtalle otin pitkän seuraamisen ja loppua kohtia neiti ryhtyi ääntelemään. Lisää siis pitkää pitkää pätkää ja pelkällä makupalapalkalla vire matalammaksi! Råtta treenaili myös luoksetuloa suoraan sivulle, mikä sujuikin aika mallikkaasti tänään. Edellisellä kerralla yritti sikailla ja tulla hyppien pahki. Ohjatussa hakee oikean kapulan, jos malttaa katsoa ekan kapulan viennin. Tätä pitäisi treenata PALJON niin, että joku toinen vie kapulan ja pikkueläintä palkataan, kun merkkaa ekan kapulan viennin. Tunnarissa toi oman, mutta puotti sen edessä ja oli levoton & ennakoi sivullemenoa. Pitotreeniä ja pitkitetyt välit luovutukseen ja sivullemenoon.Loppuun vielä tytöille paikallaolo Boomer-herran molemmilla puolilla.

Tiltu uudenvuodenpäivänä

ja Råtta