04.04.2010

Päivällä otin kelpieille merkkiä ja pari ruutua. Råtta pääsi myös tekemään ohjattua avustajan kera. Eka kerralla haki oikean kapulan, toisella, kun merkkasi vasta viimeisen kapulan, rynni sille korrektista merkkillä olo asennosta huolimatta. Palkattava ekan merkkauksesta ja sen perään katsekontaktista.

Illalla menin vapaavuorolle treenaamaan ja sain treenailla ihan itsekseni, ketään muuta ei ilmaantunut.

Tiltu otti merkkiä ja ruutua. Ruudussa stopeissa muistettava nakata palkka koiran taakse, ettei teputa minua kohti. Ruudun taputtelu on selvästi auttanut pysähdyspaikan hahmotuksessa. Maahanmenoja etäältä otin erikseen. Tiltun hyppynouto oli loistavaa vinoissa heitoissa! Loppuun paikallaolot istuen ja maaten Råtan kanssa. Istumisissa istui eikä yrittänytkään valua alas. Taitava Hände!

Tiltu

 

Råtta otti merkkiä ja ruutua. Merkillä valui, jos lelu oli piilossa = ennakoi ruutuun lähetystä. Eli lelu piilossa koko ajan! Idari ensi palkaten joka jättävät erikseen ja sitten koko liikkeenä. Seisominen aikasta vino, mutta muuten idari on hyvä. Ei ennakoi seuraamaantuloa. Seuraamisessa palkkasen, kun sain tehtyä täyskäännöksen ilman kiilaamista. Seuraamisessa nyt vaan makupalapalkka, niin pysyy kierrokset matalampina. Metallinoutoa hypyn kautta piitkästä aikaa ruotsalaisella kapulalla. Vau, mitkä noudot! Tiltun kanssa paikallaolot ja loppuun eteenmeno, lelun olin vienyt salaa. Oikein taitavaa pikku Rodea!

Körde lydnad med kelpisarna. Har inte orkat träna mycket på vintern. Hoppas snön smelter snabbt bort så att vi kan börja träna ute!